Свято до дня Святого Валентина - ігрова карусель «Валентинки – веселинки»

Сьогодні 14.02.2021 на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 354 комбінованого типу Харківської міської ради» відбулося свято до дня Святого Валентина ігрова карусель «Валентинки – веселинки».

В заході приймали участь діти молодшого та середнього дошкільного віку.

У День Святого Валентина – танцюють, веселяться, жартують і завжди дарують одне одному подарунки, квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки і особливі листівки, але обов’язково у вигляді сердечка, які називаються «Валентинки» (їх можна зробити навіть своїми руками!). Отже і ми зібралися у нашому дитячому садку, щоб відсвяткувати веселе старовинне свято. Це свято незвичайне і цікаве. Його святкують і дорослі, і діти, у колі сім’ї та з друзями вже понад 120 років. Це свято миру, любові, доброти, чесності та сміху. Ось і ми вирішили подарувати вам гарні побажання, гарний настрій і також гарні подарунки.

Ось уже декілька років, до 14 лютого в нашому улюбленому дитячому садку, на другому поверсі, біля музичного залу, працює пошта для «Валентинок», які можна зробити своїми руками і відправити друзям. На День Святого Валентина, листоноша обов'язково, передасть «Валентинки», вашим друзям. Тільки не забудьте вказати кому, і в яку групу, доставити Валентинку!


Кiлькiсть переглядiв: 439