Випускні свята - 2021

Сонце, радість, захоплення, сміх і піднесення... Саме такими словами можна охарактеризувати подію, яка відбулася в нашому дитячому садку, і назва якій - випускний! Так, саме випускний, перший в житті.
Наш садочок випустив чергових пташенят у широкий світ.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусіллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей. Дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

А вихователі були схвильовані як ніколи, бо в кожного з цих малят вкладена частинка їх власної душі, недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах.

І ці сльози були на очах в Вербицької Світлани Анатоліївни, вихователя групи № 4, Анцифорової Ольги Михайлівни, вихователя групи № 10, бо саме їх малята вирушали у великий світ. Та й професія "вихователь", це не просто професія, це - стан душі. Її не навчить жоден ВУЗ, жодне педучилище, коли в тебе немає божої іскри. А в душах цієї людини вона іскриться.

Так, летіть, наші пташенята і хай вам завжди і в усьому щастить!

Кiлькiсть переглядiв: 713